Butterfly Bakeri og Konditori AS

Butterfly Bakeri og Konditori AS holder hus i store og moderne lokaler på Grålum i Sarpsborg, hvor vi har utviklet oss og vokst kontinuerlig siden oppstarten i desember 1981. I dag teller vi 25 årsverk og jobber både natt og dag for at du som kunde skal nyte godt av nybakte og ferske produkter.

Samtidig har vi ikke noe ønske om å bli størst mulig, men satser heller på å levere kvalitetsvarer. Den gode smaken og den høye kvaliteten på våre produkter har gjort at nettopp bakevarer fra Butterfly Bakeri og Konditori for lengst er blitt en del av mange menneskers matvaner.

Våre kunder er både private og bedrifter, og våre produkter er å finne i flere av regionens bakeriutsalg.

Fagkompetanse og yrkesstolthet

Fagkompetanse og yrkesstolthet er viktige stikkord for våre ansatte, og selv om vi har investert i moderne maskiner og utstyr, er det likevel håndverket som er vår største suksessfaktor. Alt vi selger blir bakt i vår lokaler på Grålum og i et marked hvor det finnes mer og mer halvfabrikatet, koker vi fortsatt vår egen eggekrem, lager vår egen marsipan og baker alle kakebunner på huset!

Med bakermester og konditormester som faglig veiledere, legger bedriften vekt på å skape et utviklende og godt arbeidsmiljø. Bakere er kjent for godt humør og er du innom i butikken vår på Grålum, så bli ikke overrasket om du hører oss plyste eller synge!

 


Syzweb publiseringsløsning levert av Aveno Digital