Brød

De siste årene har brød og brødmat vært i fokus og de fleste av oss er opptatt av å spise brød som er både sunt og godt. Gjennom brødet får vi i oss viktige næringsstoffer, kostfiber, mineraler og vitaminer. Det er imidlertid ikke likegyldig hva slags brød man spiser og jo grovere brødet er jo rikere er det på innhold som er godt for kroppen.

I tråd med etterspørselen etter forskjellige brødtyper har vi etter hvert fått ett bredt spekter av brød, og noen at disse finner du på denne siden.

Nybrottsbrød
Nybrottsbrødet er et grovt brød som i tillegg til hvetemel inneholder steinmalt rug, steinmalt hvete, steinmalt havre og steinmalt bygg. Det steinmalte melet inneholder alle kornets bestanddeler, noe som i tillegg til å være sunt gjør brødet saftig og rikt på smak.
     
Delikatessebrød
Et av våre meste populære brødslag er Delikatessebrødet. Det er saftig, holder seg godt og er spennende på smak. Brødet regnes som mellomgrovt og inneholder melsortene hvete og sammalt rug. Av frø inneholder det solsikkekjerner og linfrø.
Matpakkebrød
Matpakkebrødet er et grovt brød som er bakt på hvete, sammalt hvete, havrekli og rugkli. Brødet inneholder kun oppmalt mel og korn og er derfor ypperlig for både liten og stor!
     
Pandabrød Xtra grovt
Pandabrødet er ekstra grovt, men har likevel en lett og luftig konsistens. Inneholder mange spennende frø- og kornsorter som hvete, sammalt hvete, hvetekli, maisgryn, solsikkekjerner, sojagryn, hirse, linfrø, rugkli, sesamfrø, havregryn og sammalt rugmel.
Trekornbrød
Trekornbrødet regnes som et fint brød og er bakt på hvetemel, rugmel og havregryn. Det er allikevel mettende og har god effekt på tarmfunksjonen da brødet er propp fullt av linfrø og sesamfrø.
Tysk bondebrød
Saftig, mellomgrovt brød som holder seg godt, bakt på hvete, sammalt hvete, rugmel og hvetekli.

Syzweb publiseringsløsning levert av Aveno Digital